Charlotte - UNC Area - Annise Carter
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image
KW Search Block Background Image

Le të gjejmë shtëpinë e ëndrrave tuaja!

  Pronat e Afishuara

  Shikoni pronat e mia të paraqitura.

  I ri - 1 680 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  3 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  8175 Long Island Road, Catawba, NC 28609
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Lake Norman, [email protected]
  I ri - 3 726 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (16d)
  metra katrorë
  ac
  0 Hamilton Crossroads Road, Marshville, NC 28103
  Listing Courtesy Of: Select Premium Properties Inc, [email protected]
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  ac
  TBD York Highway, Gastonia, NC 28052
  Listing Courtesy Of: Cole Real Estate Advisors, [email protected]
  I ri - 196 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  3000 Applewood Point Lane, Belmont, NC 28012
  Listing Courtesy Of: Keller Williams South Park, [email protected]
  I ri - 334 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  203 State Street, Charlotte, NC 28208
  Listing Courtesy Of: Keller Williams South Park, [email protected]
  I ri - 657 orë
  Open House
  Tur Virtual
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  15821 Feeny Court, Charlotte, NC 28278
  Listing Courtesy Of: Keller Williams South Park, [email protected]
  I ri - 1 492 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (20d)
  4 bd
  4.0 ba
  metra katrorë
  ac
  9023 Dixie River Road, Charlotte, NC 28278
  Listing Courtesy Of: Mark Spain Real Estate, [email protected]
  I ri - 1 orë
  Open House
  Tur Virtual
  metra katrorë
  ac
  0 Hamilton Crossroads Road, Marshville, NC 28103
  Listing Courtesy Of: Select Premium Properties Inc, [email protected]
  I ri - 943 orë
  Open House
  Tur Virtual
  2 bd
  2.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1624 Perfection Avenue, Belmont, NC 28012
  Listing Courtesy Of: Mark Spain Real Estate, [email protected]
  I ri - 1 662 orë
  Open House
  Tur Virtual
  Rënie e çmimit (1d)
  4 bd
  3.0 ba
  metra katrorë
  ac
  1405 Karriker Lane, Catawba, NC 28609
  Listing Courtesy Of: Keller Williams Lake Norman, [email protected]
  My Blog (Buyers Guide)

  Eksploroni postimet tona në blog për të mësuar nga më të mirat rreth blerjes së shitjes dhe mirëmbajtjes së shtëpisë tuaj

  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Read Time: 4 Minutes
  Annise Carter
  Numri i licencës: NC: 322713 - SC: 122317
  Keller Williams Select

  Celular
  Zyrë
  Contact Me
  coemnkq5uuss70s45s1g.png
  Keller Williams Select
  6431 Old Monroe Rd STE 201 Indian Trail, NC 28079
  Zyrë

  Annise Carter
  REALTOR® NC: 322713 - SC: 122317
  Celular
  Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.